Alkotips?!?!

Godmorgon Tisdag!

Det börjar närma sig både onsdag och torsdag som båda är stora dagar för mig. Imorgon har jag anställningsintervju och på torsdag åker jag bort en weekend till sälen med mina tjejer. Det är mycket på en gång att smälta ska ni veta. 🙂

Jag är fortfarande förkyld som en gammal raggarbil men jag ger fortfarande inte upp hoppet om en någorlunda frisk sälen resa, man kan ju för tusan bara inte ha en sån jäkla otur att man är sjuk ordentligt på ett år och då blir det just den helgen man ska åka?? Va? Va? Va? 🙂

Idag ska jag i alla fall försöka göra lite mer ärenden. Jag ska leta efter nå schyssta pilotsolglajjer för en billig peng, jag ska oxå köpa lite hårfärg och sen ska jag se om jag kanske kan hitta nån cool top och nå billiga jeans på stan. Huuu… bolaget behöver få sig ett besök oxå.

JAG BEHÖVER ER HJÄLP…. framförallt viktig hjälp!!! 😉

Nån som har ett bra tips på vad man kan dricka när det är fest i stort sett 3 kvällar i rad? Känner att jag inte längre besitter nå alkoholproffs-skills varför jag tror jag behöver hjälp!
Jag älskar öl men blir så mätt i magen och det funkar att dricka en kväll, sen då? Rödtjut känns inte som nåt gott att hälla i sig när man är lite bakis. Då känns det som nåt fräscht skulle passa bättre. Men eftersom jag är en bärsbrud i grund o botten så har jag såååå dåååålig fantasi?! Har ni nå bra tips???

Sprit….här vare SPRIT….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snart är det alla hjärtans dag!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x