Hellooo…här ÄR JAG!!

Hej hallå morsning korsning hola balooo…. i`m back.

Jag har varit lite frånvarande då vi haft ett fullspäckat schema på fjället och även med hemgång, bilkörning och slutligen härliga familjen. Lördagen gick lysande och jag var pigg som en mört och på partyhumöööööör X 13. Tyvärr så hade tjejerna pumpat slut på sig själva så det blev en tidig kväll i lördags, vi var hemma redan klockan 12. Man får skylla sig lite själv när man är hemma och fuskar en utav kvällarna. 🙂

Igår åkte vi hem och gissa om det var ljuvligt att komma hem till doften av Tacos och 4 killar som längtat efter mamma och frugan, dom stod med öppna armar och suckade över hur det saknat mig. Det värmer i hjärtat kan jag lova… Jag har självklart oxå längtat hem, jättemycket stundtals men det är GÖTT att få vara borta och bara rå om sig själv och ingen annan. Jag har sovit ganska bra, ätit och vilat, festat och skrattat. Känner att det här var nyttigt för oss alla, dom här hemma uppskattar mig nu när de såg hur det var utan mig här hemma och jag uppskattar deras närhet och även allt det jobbiga med vakna nätter och allt det där…. BRA SKIT!! 🙂

Idag har jag och husbandet massor och göra… han är pappaledig nu så nu tar vi tag i massa projekt här hemma. Jag återkommer med massor av bilder från Sälen senare eller imorgon. Nu ska jag torka håret och dra vidare med min lilla familjen.

HEM LJUVA HEM….. och kul har jag haft!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

2 dagars skörd. Igår hade jag en l

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x