Nu är det synd om Milo!

GOMÖRA GOMÖRA på er!!

Usch vad vår bebis är ledsen… vi börjar faktiskt tro att det är nåt annat! Vi har ringt till 1177 sjukvårdsrådgivningen här på morgonen och hon tyckte vi skulle ringa vår husläkare! Han är sig inte alls lik och är det tänderna så kan man ju undra vad det är för jäkla mastodont tänder som är på väg? MY GOD!!! Han är så himla himla gnällig hela tiden och gråter lite då och då. Hon på sjukvårdsrådgivningen sa att jag skulle trycka på hans öron, själva flärpen utanför öroningången medan hon lyssnade. Jag har gjort det tidigare men tycker att han alltid reagerar när man trycker där. Nu hörde hon att han blev ledsen och tyckte vi skulle kolla öronen. 

Ja, så då får man ju inte LIIIIIITE dåligt samvete över att man gått och ojjat sig över hans tänder och att han i själva verket haft ont i öronen (om han nu har det??). MEN hur ska man kunna veta, dom pratar ju inte än…. kan känna att det kommer bli en jäkla lättnad när han börjar prata!!

”Mamma, jag är hungrig!”

”Mamma, jag är törstig!”

”Mamma jag har ont i magen!”

”Mamma jag är trött!”

”Mamma lek med mig!”

Gud så skönt när man verkligen får veta vad dom vill!

Nu får vi se om vi får en tid snabbt, hoppas det!!! Stackar Milobebis!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

TANDHELVETEN….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x