BLOG AWARD

Medan jag smider planer för hämnd så bara MÅSTE jag tacka för de 2 BLOGAWARDS jag fått!!! BLIR SÅ CHOKLAAAD JU!!! Värmer i hjärtat minsann….

Den första från Sofie heter hon!

TACK SNÄLLA NI!!!

Sånt här ska man ju skicka vidare till 8 av sina vänner, och det är ju så jäkla svårt tycker jag. Att plocka 8 av sina vänner när man har fler vars bloggar man diggar och läser. Därför så skulle jag vilja säga såhär. Ni, som vet att jag läser och kommenterar era bloggar. NI FÅR EN SÅN AV MIG! Jag skulle inte läsa era bloggar om jag inte gillade dom… så enkelt är det!

Det som följde med i det här var att man skulle berätta 8 saker om sig själv! Intressanta saker. Och då börjar ju hjärnan koka av funderingar. Vad skulle kunna vara intressant? Om mig? Vet inte ni allt redan? Men jag ska göra mitt yttersta för att hitta 8 intressanta saker om mig själv!

1) Jag har sett en man med en stor och lång brödkniv i magen stappla ut från en trappuppgång. Detta hände i min barndom och det är nåt jag kommer minnas i hela mitt liv. Det var ett lägenhetsbråk med massa alkisar som var upphovet, mannen med kniven i magen klarade sig och han som gjorde det åkte fast. Den här perioden av min barndom var hemsk, jag har blivit jagad med kniv av en tokig kvinna och av en tungt kriminellt belastad man som jag inte vill säga namnet på. Behöver jag säga att min mamma och pappa fick spunk och såg till att vi flyttade PRONTO!
2) Jag har bara mormor kvar i livet. Min morfar som jag stod väldigt nära dog i en hjärtinfarkt redan när jag var 5. Min farmor dog i lungcancer när jag var typ 9, henne hade jag dålig kontakt med. Min farfar som jag oxå stod nära dog i en felbehandling när jag var 14. Tror att jag saknar min morfar även om jag bara minns få saker, men jag har en sån känsla ibland. Min farfar saknar jag för han var en av de roligaste personer som funnits  på jorden! Min farmor minns jag knappt….

3) Jag har varit gravid 10 ggr. Såhär har det gått till: 1 missfall, 2 utomkvedshavandeskap, Thedde, Elliot, 1 abort (tvillingar), 3 missfall och slutligen Milo.

4) Jag ÄLSKAR att titta på när någon slår in paket. Helst på en butiksdisk så jag ser det sådär klart och tydligt. Den som slår in måste göra det på ett speciellt sätt. Inte för snabbt och med mjuka händer. Då ryyyser jag nästan i hela kroppen och så njuuuter jag i fulla drag av att titta på. Jag har en kompis som vet vad jag talar om för hon älskar samma sak.

5) Jag oroar mig mycket. Över precis allt man kan tänka sig. Över barnen, ekonomin, vänner, familj ALLT. Jag jobbar mycket på det här. Ja att försöka hantera oron men det är inte alltid så lätt. Jag tror att jag någongång kommer att få en mer hälsosam syn på det här men jag tror att jag kanske är i en sån fas i livet oxå, då oron om allt ligger som högst.

6) Jag har utövat karate i 3 år. Jag hann att gradera mig 3 gånger. Jag såg nog knappt mina knogar under den här 3 årsperioden då de alltid var svullna och blå av min karateträning. Jag har aldrig varit så tränad som jag var då. OKINAWA GOJU RYU hette stilen. Jag slutade när mamma fick nog av min blåslagna kropp.

7) Jag har haft lite olika nicknames under åren lopp! Det första var NINNO, min pappa kom på det och han kallar mig det fortfarande lite då och då. Under mellanstadieåldern kallades jag NINNI för att jag själv ville det. Det var liksom coolare på nåt sätt. Under högstadieåldern kallades jag NINO, en förkortning på det min pappa kallade mig. Mina tjejkompisar på den tiden tyckte det var jättekul. Jag kallades oxå för LILLA BLÅ. Det var ett killgäng som inte visste vad jag hette och myntade det namnet på mig… jag gillade turkost på den tiden och som alla vet är de flesta killar färgblinda. På den tiden ingick jag även i ett gäng som kallade sig turkos ladies och det här är HELT SANT. Det började som ett skämt med till slut var vi TURKOS LADIES på hela skolan. Idag är det mer MAMMA eller HJÄRTAT som går här hemma.

8) När jag var tonåring gillade jag att prata i telefon. Det gör jag i och för sig fortfarande…men idag betalar jag telefonräkningen själv, det gjorde jag inte då. Jag pratade i telefon högt och lågt och satt och sa ”Hallllååå” på heta linjen ungefär 700 gånger på en eftermiddag när mamma och pappa inte var hemma. Vet inte om alla minns heta linjen men det var ett ställe man ringde till och bara snackade massa, med massa folk. Jag hette alltid Camilla och var 18 år. En dag satt jag på heta linjen efter skolan. Min pappa började ringa hem i Norrköping på en sån där mobiltelefon som såg ut som en låda eller tegelsten som vissa kallar den. Den kostade 10 000 kr att köpa på den tiden. Han ringde några gånger på vägen men det tutade upptaget hela vägen hem. Då fanns inte dom där 2 korta tonstötarna som talar om att nån försöker ringa. När min pappa klev innanför dörren klippte han av telefonsladden med en avbitartång. Under den veckan klippte han av 2 telefonsladdar till, till slut hade vi ingen telefon kvar hemma så mamma (som oxå gillade att prata i telefon) fick köpa en ny. Telefonräkningen slutade den gången på 3500 kr vilket var ett RÅN på den tiden. Kan tillägga att det var färdigpratat för mig del…

Sådärja.. lite fakta om mig som ni kanske inte visste! 🙂

TACK än en gång!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

REVENGE…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x