Var det verkligen halsfluss?

Ja, nu vet jag inte riktigt. Det där med halsfluss?? Det skumma med det hela är att Milobebis redan på eftermiddagen efter vi varit hos doktorn verkade mycket bättre. Alltså typ samtidigt som han fick sin första kur penicillin. Nu undrar jag lite smått om det ens kan ha varit det? Läkaren gjorde ju faktiskt ingen odling på honom. Alltså, så snabbt verkar väl inte penicillin?! Eller? Vi har i varje fall fortsatt ge honom då man aldrig får avbryta en kur, IFALL det nu var halsfluss. Han har typ vart frisk sen dess, inge feber och ungen verkar som förr igen!

SKUMT

Så idag har vi haft en mysig dag, gjort lite ärenden på stan. Milobebis fick byns största bulle på fiket.

O så har man fått pussas lite oxå nu när man mår bra igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hämnd nr: 2

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x