Jag har nåt att berätta!

Med risk för att bli totalt jäkla idiotförklarad tänkte jag berätta vad jag börjat med nu! 🙂

Hahaha, tillåt mig skratta lite åt mig själv. Ja, ni har ju fått hänga på i diverse viktkaruseller här på bloggen och eftersom det är en ÄRLIG blogg så är det lika bra att jag är ärlig med min viktminskning oxå! Det som är lite glädjande är att jag definitivt inte gjort allt i bantningsväg helt i onödan. Kan säga att från att jag började seriöst med min viktminskning så har jag faktiskt tappat 11 kilo så sååååååååååååå fasligt knäppa kan ju dessa metoder inte ha varit. KRUXET med metoderna har bara varit att det varit så lätt att fuska med och så lätt att tappa motivationen.

Sååå, efter en hel del funderande här hemma så har jag kommit fram till en sak!

JAG SKITER IT!!!

Nääääää, skoja bara. Det gör jag verkligen inte. Våren är på ingång även om det är svårt att tro det med tanke på att vi har 4 meter snö utanför dörren. MEN den ÄR det! Med våren kommer oxå perioden då vi alla ska klä av oss succesivt. BLÄÄÄÄÄ… ja i varje fall som jag känner nu! MEN, jag vill inte känna så den här våren. Den här våren ska det vara annorlunda. JAG ÄR FAST BESLUTSAM och så jäkla FED UP på att känna som jag gör med kläder och mig själv.

&#9733VIKTVÄKTARNA&#9733

ska göra sitt 2:a seriösa intåg i mitt liv. Jag har varit med ordentligt 1 gång tidigare och det var efter jag fått Elliot. Jag tappade 14 kilo på 16 veckor och det var inte ens svårt. Någonstans på vägen har jag liksom glömt bort viktväktarna! Det finns ju så många andra metoder nuförtiden och man villas lätt med i olika såna här grejer utan att kanske ta en funderare över vad som funkar för mig! Nu när jag testat det mesta så vet jag! Det funkar inte för mig… jag måste få äta ALLT. Om än inte mycket men jag måste få äta allt, annars känner jag mig en aningens psykstörd när jag inte FÅR äta pasta eller potatis, jag känner mig psykstörd när jag inte får äta en smörgås på morgonen. Sen behöver det inte vara en rostmacka men ge mig ett grovt bröd på morgonen så spinner jag som en katt! Eller knäckebröd…. vilket underskattat bröd!

Nu har jag kört hela den här veckan och jag skriver noga i min lilla bok över vad jag äter hela tiden. Nu är det största problemet att få i sig alla points varje dag! Fan man får faktiskt äta så mycket och jag som är van att tänka att inte äta så mycket blir genast lite förvirrad. Jag kommer att vägas varje måndag. Jag väger mig hemma och husbandet ska högtidligt stå vid min sida när jag väger mig som en egen liten viktväktar-fröken!

Så, varesig ni vill eller inte så hänger ni på i min viktväktar resa fr o m i måndags. Nu vägning varje måndag elltså och ni kommer självklart få veta hur det går för mig!

Nähä, nu ska jag bränna i ordning frukost! Idag består den av:

* Lätt naturell yoggi med apelsin i.
* 1 stor knäckemacka med färskost och skinka, gurka och paprika på.
* Thé

MUMS!! Sen ska jag åka till mitt gamla jobb och faktiskt ”jobba” lite. Hjälpa pappsen med lite grejer blir det. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon MÅNDAG!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x