VIKTVÄKTARNA…verkar vara bra skit!

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni hade en fin fredagkväll och njöt av god mat och dryck. Själv drack jag lite vin och åt lite god mat, den där kycklingen igår blev väldigt bra måste jag säga. Sen unnade jag mig lite mörk choklad och faktiskt några flarn dillchips. Höll mig fortfarande innanför ramarna för vad jag får äta i points antal, så jäkla häftigt!

Det går jättebra måste jag säga. Det känns inte som jag går på någon diet, det är det som är så sjukt med viktväktarna. Man känner inte av det utan man äter utav det mesta och kan själv välja hur mätt man vill bli när man väljer sin mat.

Jag fuskade med vågen i morse. Ja, alltså jag ställde mig på den, jag har ju vägardag på måndag. Var bara nyfiken hur det gått, har ju haft känslan av att jag inte bantat så jag trodde ju inte att vågen skulle visa nåt.

-1.8 kg på 5 dagar!!!!

HOOOLY MOOOOLY!!

Kan det verkligen vara så enkelt? Jag vet att första veckan man kör brukar vara snäll mot en men jag har ju faktiskt dietat innan oxå så jag är smärre chockad. Jag har känt mig lite svullen eftersom jag är i ägglossningstider dessutom, jag blir alltid svullen då. O sen blir jag svullen vid mens oxå… så jag är alltså svullen sådär en 1,5-2 veckor i månaden. SKITKUL! Eller inte… Man har 2 veckor som är någorlunda normala, SCHYSST VA? 🙂

Well well… Nu ska jag äta lite mellis! Köpte ett asgott the igår som jag bara längtar efter att få dricka hela tiden!

PUSS och härlig lördag till er!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Eeeeeh…undrar bara varför han är

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x