Blivande trainoholic? :)

Idag har jag så ont i mina lår och i min röv så jag nästan håller på att gå åt! TRÄNINGSVÄRK kallas det…. jag ÄLSKAR träningsvärk! Det är faktiskt ärligt talat bland det skönaste som finns, att känna hur kroppen tagit ut sig och läker genom att bygga ihop muskler.

Igår hade jag nämligen ”lyckan” att få vara en spelande tränare. Våra 2 målvakter var inte med varför jag hoppade in istället. Det är så jäkla kul så att såhär i efterhand förstår jag varför det varit så jobbigt för mig att skiljas från sporten, ja att sluta då när jag slutade. Jag älskar allt som har med innebandy och göra, jag är nog en sån INNEBANDY NÖRD!! Sen förstår jag att jag var en sån TIGHTASS när jag spelade, man jobbar typ bara med rumpan och låren när man står i mål. Det inser man när man inte stått på ett tag. Det bränner riktigt. Skitbra träning med andra ord. Hmmm…. nu blev jag ju nästan sugen att börja igen bara därför! 🙂

Sen en annan sak…. idag hände nåt stort!!! Jag var ÄNTLIGEN och skrev in mig på gymet. JAPP… så från och med imorgon ska jag bli en GYM NÖRD. Halv 9 imorgon bitti har jag träff med tränare Erika som ska visa mig maskinerna och sånt kul. Planen är att komma igång riktigt bra. Jag vill träna 4 dagar i veckan. Det är än så länge ett mål som jag inte riktigt tror kommer att fungera rent praktiskt. Men MÅLET är det. Det som är bra med mitt gym är att dom öppnar 07 tre dagar i veckan. Då kan jag, om jag är riktigt duktig komma iväg innan husbandet drar till jobbet. Sen är någon dag på helgen inplanerad. 

Sååå…. då ser jag fram emot att komma i form 2010! Sen ska jag försöka ha kul på vägen… träning är faktiskt jäkligt kul! O de dagar det inte är kul får man masa sig iväg och komma ihåg att man gör det för en anledning, den anledningen är inte alls dum!!

Jag igår….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GRATTIS KALLA!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x