ANJAS FALL

NÅN SOM SÅG ANJA ÅKA IGÅR???

Fyyy faaaaaaan så otäck vurpa hon gjorde! Det var bland det läskigaste jag sett, jag trodde fasen hon skulle bli jätteskadad och slås medvetslös. Fick verkligen ont i magen och blev alldeles illa till mods hela kvällen. På nåt konstigt sätt lyckades hon ändå landa på benen, dock så rumlade hon ju runt som i en centrifug X antal sekunder. Hörde på nyheterna idag att hon fått lite blödningar i låret och vaden men var förövrigt OK.

Kommentatorerna, som fortfarande efter den otäcka vurpan, snackade om HUR NÄÄÄÄRA HON VAR EN SILVERMEDALJ

känns lite OS hjärntvättade enligt mig! Känns det inte som det kvittar i det läget? FUCK THE SILVERMEDALJ!!!

Hon levde och hade inte brutit ryggen, hon hade inte coolat på cupen vilket faktiskt händer då och då! Jag tror t.o.m att Anja skiter i sin silvermedalj…. egentligen så är ju ”second place the first looser” om man ska hårddra det! Hon har väl fått bättre medaljer än så? Hennes medalj igår kväll var att hon klarade sin vurpa i 110 km/h med livet i behåll och utan allvarligare skador!

TACK Anja för att du verkar vara en hård jäkla brutta så du klarar såna här vurpor!!! Hon säger själv idag att starten idag beror på smärtan hon har i vaden, känns det bra så startar hon! Vilken jäkla brud??? En annan hade ju slängt skidorna i en containern och börjat spela chack på ROT!!!

Fallet i bilder…. från aftonbladet.se

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

BUSY

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x