Milos inskolning uppskjutet!

Nej det går inte! Vi har avvaktat och grunnat på om Milo kan börja sin inskolning idag. Men det går inte, snoret rinner och han hade feber senast i förrgår, han är lite hängig och inte riktigt sig själv ännu. Vi var över till dagis och pratade igår om hur vi skulle göra. Dagisfröken sa att dom inte skulle ha ett enda barn där om alla barn stannade hemma för förkylning, men var han hängig så kanske det var bra att vi var hemma och sköt lite på inskolningen, typ en dag i alla fall.

Det är ju så mycket som ska stämma med en inskolning liksom. Man vill att dom ska vara på sitt bästaste humör och som allra friskast för att att det ska få en bra start!

MEN… inskolningsstart imorgon blir det nog!

Han sitter alltid sådär med benen…. AJ känner jag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

PMS….som fan!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x