MAGSJUKA in da hoooouse!!!

Gääääääsp!!! ZZZzzzzZZZZZzzzz…..

Miobebis har pjukat hela natten. Han har kräkts högt och lågt och överallt. Jag har inte sovit mycket inatt, inte husbandet heller. Vi har fått passa på vår bebis som haft magsjukan från typ 12 inatt.

Stackars liten som knappt fattar vad som händer…. nu verkar det ändå vara över för den här gången. Han är bättre men fortfarande trött och gnällig såklart. Husbandet har dragit iväg och spelat fotboll, fattar inte hur han orkar. Men det beror säkert på att han är 8 år yngre än mig. Själv ska jag nog göra så lite som möjligt idag. Vila och klappa på bebis.

Jag har 14 handdukar, 1 matta och 2 uppsättningar lakan som ska tvättas från kräks oxå. SÅ dom borde jag ju ta tag i helt klart. Annars kommer den odören att ta kål på oss alla. Kräks luktar inte gott även om det kommer ur en liten bebis.

Hoppas nu att vi andra klarar oss från helvetesmagsjukan. Finns inget så ångestframkallande som att spy mer eller mindre ögonen ur sig. Kommer det sen ur båda ändar är man allt annat än en glamourös brud. MY GOD, vi kan nog alla minnas någon gång man varit riktigt jäkla magsjuk. Det är minst sagt vidrigt!!! Jag var det för nåt år sen. Husbandet var onykter så han vaknade inte av mina spysalvor i badrummet, inte heller när jag fick sitta på toan och spy i handfatat samtidigt. Jag grät och tyckte sååå synd om mig själv. Feber hade jag oxå. Fy farao…. sen när det släpper och man bara får lägga det svettiga huvudet på kudden och somna….finns det nåt så befriande?

Nehepp…om jag skulle gå och trycka i mig hela pepparkvarnen med vitpepparkorn. Ska nog bada i handsprit oxå och dränka tvättmaskin, sovrum och badrum i klorin. Tanken är ju att jag ska på tjejmiddag ikväll…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

HELG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x