SNOWING again!

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ…

…ämen på riktigt nu?! Är det sant det här eller? Nu trodde man ju nånstans att det var dax. Det skulle börja droppa ordentligt, det skulle börja kvittra fint och framförallt sluta snöa. Men neheee… nej för helvete. Vi drar in ett av de värsta snövädren vi sett såhär första dagen på mars månad.

Fy fan så less jag blir! På riktigt less… det här suuuuger!

MEN… det man ska komma ihåg att det är vackert. Riktigt riktigt vackert kan det vara…. men ibland kan även det vackra liksom fylla en till bredden. Helst när det viner runt öronen, det blåser innanför jackan, man fryyyser ända in i märgen. Ja, då kan t.o.m det vackra kännas fult till slut!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inskolningens sista dag. Imorn ska

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x