Emmaljunga och 1:a dagen på dagis!

Hej och hå!!

NU är vi hemma igen!

Åååååhhhh…..jag är sååååå glad för det gick så himla bra för vår lilla Milobebis på dagis. ♥♥♥♥♥♥ Sååååå många hjärtan ger jag till Ingela som verkar vara världens bästaste dagisfröken. Hon är verkligen toppen både mot oss och mot Milo. Det känns verkligen skönt att första dagen är avklarad och att det gick bra. Lite tårar medsamma han lämnades men jag ringde tillbaka efter en halvtimme och då satt han och åt glass då en av de andra på dagis fyllde 3 år. Hon lugnade mig så himla bra så jag kände mig alldeles lugn och trygg hela långa dagen. När jag hämtade honom så var han lite sådär nonchalant. Dom gör ju så de små liven, typ bestraffar en för att man lämnar bort dom. Sen blev det till slut lite kramkalas med mamma och pappa. Jag har TOTALT glömt hur det var att lämna bort sina små. TOTALT, snacka om att man genomlever allt pånytt när man gör om det med en sladdis.

Mer då, jo vi har vart och köpt ny vagn till Milobebis oxå. Det blev en Emmaljunga Scooter. Den är mer robust och perfekt i dagissammanhang då dom alltid sover i sina vagnar. Vår trehjuling är ju överförbäst när man är på stan och i affärer och behöver göra tvära svängar osv. Denna är en långpromenad och sova skönt vagn. Den är från 8 månader till 4 år så nog fasen kommer vi kunna ha den ett bra tag till. Köpte den av en tjej på blocket. Vi är jättenöjda med den och har redan provkört litegrand. Nu ska jag faktiskt sätta mig och sy en mysig åkpåse som han kan gsa ner sig i när han sover på dagis.

Såhär fin är man i vagnen!

Mamma Muu passar väl fint med vagnen oxå!

Ja…. imorn kör vi igen. Jag ska få vara för mig själv i 5 hela timmar imorn. Känns heeelt sjukt. Vad ska man hitta på då???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VIKTSCHEMA vecka: 3

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x