Hollywoodfruar….

Maria Montazami min lilla PUPPA vad du är skön! HAHAHAHAHA….. Var det någon som såg på avsnittet igår?? Hon har närmare 90 tofsar…(eller tassels som hon föredrar att kalla dom eftersom det låter lite mer exklusivt då) i sitt hem. Dom ligger på borden, dom hänger på skåpluckor och dom sitter på alla dessa kuddar hon fyllt sitt hem med!

Nää… skönare brutta får man leta efter.

Dom andra bruttorna har jag inte fått någon pejl på men kan inte annat säga att dom ÄÄÄR väl sköna. Va? Snacka om att leva i en värld som dom verkar ha format helt efter egen intelligens, efter egna visioner och framförallt efter ”i couldnt care less” vad ni andra tycker värld. Jag tycker fan det är befriande. FAN vad gött…. MER Hollywoodfruar åt folket!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Choklad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x