SMINK SMINK SMINK

Ja jävlar i min lilla låda, man har blivit en arbetare igen! 🙂 Allt känns så jäkla spännande och som att jag riktigt suuuuuuuuger i mig av allt jag ska lära mig nu. Det är en del papperarbete of course men inget som kommer suga musten ur den kreativa och säljande sidan av mig!

MEN… nåt jag inte vetat är HUR FANTASTISKT faktiskt KICKS ÄR!! Det här låter som värsta säljblogginlägget…. hehehe, men allvarligt. Jag har väl inte varit någon jättestor besökare utav KICKS hittills. Det kan bero på flera saker, en stor anledning är nog att jag inte har något KICKS i min byhåla. Här finns Åhléns typ….

För det första är det få ställen i Sverige som bjuckar på bra utbildad personal när det kommer till sminkbutiker överlag. OKEJ, Åhléns inne i city i sthlm verkar de flesta sminköser bakom det exklusiva märkena veta vad dom talar om, men bredden på kunnandet i en KICKS butik är fan kanon! Det finns alltid en makeup artist och en hudterapeut i butiken. ALLA ska veta typ ALLT om produkterna, och det mina vänner är inte LITE produkter! Dessa varumärken finns i min butik!

Det är härligt när man kan stå för det man jobbar med, ja… alltså, när man säljer sånt man själv brinner för är FINFINT!

Vet ni vad som mer är så najs??

♥ Jag får kliva upp varje morgon och göra mig i ordning!
♥ Jag måste klä mig någorlunda schysst varje dag!
♥ Man småäter inte i nåt kylskåp när man jobbar!
♥ Man får spruta ut idéer om ditten och datten!
♥ Man får prata med vuxna hela dagarna!
♥ Man får träffa massa nya människor!
♥ MAN TJÄNAR PENGAR!!!

Idag fick jag faktiskt beröm för min sminkning! Hihi… antar att man anstränger sig lite såhär i början! :))) 

Här har ni sminkningen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Underbar väska från H&M!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x