MASCARA TIPS

Jag fick en fråga om mascaror tidigare…

KICKS har just nu 20% rabatt på alla sina mascaror så ska ni köpa en kan ni kika in på en KICKS butik. Jag kollade runt lite idag och fick höra så mycket olika om vad alla tycker. Jag själv har en favvo…. den återkommer jag till.

Det enda rådet jag egentligen har för att välja ut mascara är att prova sig fram. Först ska man ju givetvis komma fram till vad man vill att mascaran ska göra för en?

♥ Förlänga
♥ Ge volym
♥ Böja

Är några saker man brukar kunna höra att en mascara kan göra. En del säger at tman får det man betalar för, medan andra hittar en favorit bland de lite billigare sorterna.

FIBERWIG mascara är omtyckt av många, förlänger med fibertrådar som jag sett verkligen fungerar. En del är lite känsliga för den!

LANCOME hypnose! En JÄKLIGT bra mascara som i alla fall jag varm rekommenderar!

MAYBELLINE colossal. Jag har inte provat men hört att den funkar helt OK!

YSL. Fin mascara för den kräsna, dock inte hört att den ska vara något extraordinär!

Sen har vi en uppsjö av märken, MAX FACTOR, CHANEL, KANEBO, CLINIQUE….osv. Men mitt råd är att man ska testa sig fram. Så är det…. Kom med lite förslag här hos mig och berätta vilken mascarafavorit ni har och varför. Jag gör lite research i jobbet oxå! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Men vad händer?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x