Parhuset

Nu har vi precis landat hemma igen. Vi har vart och tittat på lägenhet och är förälskade. Det är ett parhus på 144 kv, 5 rum och kök. Det behövs lite uppiffning i form av lite färg och tapeter bara. Det ligger på det absolut bästa läget, trädgård som är mycket större än den vi har idag, sovrum till oss alla, 1 gigantiskt badrum och 1 normalstort. 1 tvättstuga och diskmaskin. Vardagsrummet har stora fönster varav 2 är panorama, alltså ända ner till golvet. Vi har första tjing på det…..

…nu hänger det bara på den som köper vårt hus. OM nu nån köper det? Det ska man inte vara alls så säker på, just nu känner man sig bara nervös för att ingen ska vilja köpa det! 🙁 Vad gör man då liksom?

Jaja, jag tror att vi tar en sak i taget. Nu har vi i alla fall hittat vår lägenhet, då skulle det inte skada med lite flyt ända fram. En köpare…. som snabbt vill flytta in skulle vara bra oxå! 🙂

Inte riktigt såhär fint men inte långt ifrån 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sitter på tunnelbanan. Är det inte

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x