Arbetsveckan till ända….

2758d810b6688ddf2d06af4d4c92119a.png

Äntligen är en arbetsvecka till ända. Introduktionen i globen är klar.

Jag har precis varit och tagit en mellanöl med min kompis Maria. Sturegallerian bjöd på fredagsglada människor. Resten av fredagskvällen bjuder på tacos,min härliga familj och final i lets dance. Vem ska vinna? Jag är kluven,gillar ju både Claudia och Mattias.

Imorn är en fullt upp dag igen. Sminka rockband,visning (ja en extravisning),innebandymatch (min sista med mina underbara killar,en sista cup väntar oxå), 30 årsfest avslutar det hela. Temat är som sagt rock. Hatten här uppe på bilden är väl rock som fan? Sen blire nog lite annat smått och gott till den outfiten. Bild kommer såklart imorn.

Snart är tåget hemma och kära husbandet möter upp. Åh vad härligt med fredag! Puss på er och trevlig helg alla…vila och njut.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Parfym tips!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x