När snön försvann….

Lååååååååååångfredag.

Solen gassar utanför fönstret, mätaren visar 10 grader varmt. Nåväl… det är i solen men nåt säger mig att vi får en underbar dag idag. Själv ska jag jobba några timmar då några butiker på gatan skulle ha öppet idag. Då hänger vi på och har öppet oxå. Galet, jag minns är man var liten. Det var inte en butikjävel öppen på flera dagar runt påsken. Idag är det konsumenterna som avgör det, valmöjligheten att handla ska alltid finnas.

Vad bjuder påseken på här då?

Det blir en lugn historia, jag och husbandet behöver vila. Det har vart mycket och än är det inte riktigt över. Vi ska i alla fall på påskmiddag hos svärisarna på söndag. Igår var vi hos Bea och Lasse och fick avnjuta en helt fantastisk middag. Så påsken har startat KANON.

Mer då….

Nu när snön försvunnit litegrand har det blivit enklare för vår Milobebis att gå ute. Det är lite svårt med 17 meter snö men nu när marken visar sig går det alldeles utmärkt. Han ÄLSKAR det.

SÖÖÖÖÖT!!! ♥

Nu ska jag åka och jbba!

Puss och GLAD PÅSK!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När man misslyckats med BUS!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x