KIVI lyktor

Jag har gått och kärat ner mig i iittala:s KIVI serie. Dom finns i otaligt många färger och är otroligt vackra med ett tänt ljus inuti. Välj och vraka bland massa härliga fäger. Här är några utav mina favoritfärger: Clear, Sand, Watern green och grey.

Jag ska lura med mig husbandet på en tripp till iittala outlet någon dag. Det ligger ett här utanför byn, ca 20 minuters bilfärd så är man framme. Jag köpa upp mig på några av dessa vackra ljuslyktor. Jag börjar så smått planera för det nya boendet som komma skall. Sen ska jag inte prata så mycket om att jag faktiskt planerar att byta ut allt porslin så småningom. MATTEUS serien är så fantastiskt fin och jag överväger att börja samla på porslinet därifrån. Men men, en sak i taget så husbandet inte går i taket!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smakar skit och kärnkraftverk!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x