DIESEL

Har ni doftat på denna ljuvlighet?? Oooooh sweeeeet loooooord, den doftar underbart. Jag köpte den blå flaskan, eller DIESEL Only the brave, han doftar så gott nu så jag blir galen nästan! Nu under april månad ska oxå den röda flaskan, DIESEL Ironman komma ut till oss på KICKS. Ska bli spännande att dofta på den oxå!

Jag är en riktig sucker för när karlar doftar gott, helst då min egen karl förstås. Karlar har ju inte så mycket annat att smycka sig med, ja som vi kvinnor alltså. Vi kan ha alla de sorts smycken, örhängen, kläder, smink m.m. m.m. Våra karlar har inte så mycket…. därför känns det nästan extra viktigt att dom doftar gott. Det är deras sätt att göra sig åtråvärda typ. Hihi…. TIPSAR verkligen om denna doft. Den är LJUUUUUUUUUUUVLIG!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Punka! Varför? Blir så ledsen på v

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x