EL KATASTROFO

Minns ni att jag pratade om en KATASTROF? Detta är den stora
katastrofen som  hänt. Samma dag då besiktningsmannen skulle
komma så hände det här…..

Som sagt så har vi ju så gott som sålt vårt hus. Vi hade en vattenläcka i taket för några år sen som vi åtgärdade lokalt. Vi har inte haft något problem med taket sen dess. När vi sålde huset så skrev vi ju givetvis det i objektsbeskrivningen. Dessutom behöver taket bytas då det är gammalt, det stod oxå. Därav en extra besiktning för att kolla om något inuti taket blivit förstört. Vi vill vara HELT ÄRLIGA när det kommer till sånt här, vad händer annars? Om den stackaren som köper det flyttar in och taket är paj, inte kul för honom och inte kul för oss! Jag kan inte leva med sånt…
Natten till fredag (då besiktningen ska göras på morgonen) vaknar vi båda av att det spöregnar. Husbandet går ner för att göra välling till bebis, kommer tillbaka och är i chocktillstånd. Vattnet fullkomligen PISSAR NER från taket i Elliots rum. Som tur är ligger han inte där och sover denna natt!!!

Den natten blev det inte så mycket mer sömn. Vi hade ut tallrikar och bunkar på golvet. I samma veva hittar vi inte mina nycklar heller…. jag åker till jobbet, får kontakta en av tjejerna på jobbet som kommer och lämnar nycklar till mig. Halv 9 stod besiktningsmannen och köparen här. Taket rann och husbandet sa att det är helt ok om han vill blåsa av allting.

Det ville han inte. Besiktningen utfördes och vi öppnar taket för att sa vad som händer däruppe egentligen? Det är ett hörn av  taket där det samlats barr och givetvis vatten under åren som gjort att det blivit ett såkallat dolt hål. Den här vintern tog säkert oxå KOL på hela skiten.
MEn nu ska taket fixas….fast av köparen men vi gör jobbet medan vi fortfarande bor här. Exet har tagit på sig jobbet. det kunde nog inte ordna sig bättre för oss. Senast den 28 maj flyttar vi. VI är glada, köparen är glad. Så allt ordnade sig tillslut. MEN…. vi var bra knäckta den fredagen kan jag säga.
Nehe,… nu lite gos med bebis innan jag åker och jobbar. Blev en 11 timmars dag för mig igår så jag hann i stort sett bara bada honom så skulle han sova sen.
Puss♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon! Tjuvstartar med en lite

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x