CONVERSE

Förmodligen dom absolut skönaste och snyggaste
man kan ha nu på våren. Finns i otaligt många
färger, bara välja och vraka. Själv väljer jag alltid
vita men funderar nu på ett par svarta, i skinn.

Godmorgon världen, jag är FÖRKYLD. Inga promenader med andra ord. Inget kul alls och ganska så kämpigt på nätterna men det får la gå. Såhär är ju livet och det gäller bara att försöka hålla sig feberfri. Får jag feber är det liksom kört, då står jag knappt upp känslig som jag är för just feber.

Igår stod jag och gick hela långa dagen. Nya kampanjstarter på jobbet innebär en massa rännande. Dum i hela huvudet som jag är så tog jag på mig klackskor igår. Jag höll på att svimma efter några timmar och efter arbetsdagens slut grät jag nästan. Tur jag hade mina converse med mig som byte på vägen hem sen. Det känns så otroligt befriande att ta på sig dom när fötterna fullkomligen värker.

Jag skulle vilja köpa nya, såna jättefräscha supervita att ha nu när våren är här. Skulle faktiskt behöva ett par svarta oxå. På jobbet ska vi nämligen alltid jobba i enhetligt svart, och är det sen dagar som igår så bör man nog ha sneakers på sig för att inte hamna hos fotdoktorn efter en arbetsdag.

Jaha, nähä…nu ska jag avnjuta en frukost med massa varm the och smörgås. Ska oxå ta det lite lugnt, har sovit dåligt inatt så denna dag kommer nog att bli lite tuff. Har besök av min distriktschef och vill givetvis skylta med en skinande fläckfri butik!

Förresten, ställde mig på vågen i morse, -1 kilo! THANKS!!!

Ha nu en fin dag alla så hörs vi sen, puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min tur nu?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x