ROCKVIDEO

Rockvideo förberedelser. Idag fhar jag varit och sminkat rockbandet
jag brukar sminka. Dom har kört videoinspelning hela långa dagen.

Sitter här nyduschad och i myskläder och skriver ett inlägg. Milobebis läkarbesök gick bra, ingen öroninflammation THANK GOD. Vi visste ju inte om han gått och fått det på nytt, inte som det såg ut nu i alla fall. Vi fortsätter och ger honom IPREN och näsdroppar. Det är tydligen väldigt bra för barn som lätt får öroninflammation. Näsdroppar är avsvällande vilket är KANON för just örongångar som lätt blir inflammerader vid förkylningar. Husbandet får VABBA imorgon, jag tar i slutet på veckan om det behövs. Man får dela upp det när det blir såhär, det är ju inget man kan göra åt. Såhär är det när dom är små. Jag satt och viskade det till husbandet inatt när han var lite uppgiven över att Milobebis är sjuk så ofta.
”Det går över, det blir bättre hela tiden” sa jag som vet att det blir det. Det är jäkligt tufft i den här åldern, så är det ju bara.

NU skulle jag  behöva sätta igång med maten, inte för att jag känner för det men det är bara bita tag i det så det blir gjort. Köttfärsbiffar står på menyn, och det i sig är ju jäkligt GOTT!! Så det är ju värt det helt klart. Sitter fortfarande och suktar efter chokladmoussen jag gjorde igår, det blev så HIMLA GOTT… men inte idag oxå! Får vänta till nästa helg.

Ha nu en mysig söndag, glöm inte WIPEOUT ikväll, 🙂

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Middagen som inte blev…. som blev…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x