Smakråd på mina BRILLOR?!

Ok, här är brillorna då! Jag vill ha svarta som ni kanske märker på urvalet. Jag tycker 2:orna är
SKIIIIIIIIIIIIIIITCOOOOLA! Ser nästan ut som boxer Robban med dom på mig. Sen gillar jag stilen
på 4:orna oxå. 3:orna är inte alls dumma medan 1:orna nog passar mitt ansikte bäst.
Hmmm, ja ni hör ju. Inte alls något lätt beslut! Vad tycker du???

Godkväll dåra, jag har precis ätit kvällsmat. Det blir lite sena middagar på onsdagarna då jag jobbar från 8 – 19. Det är min stängningskväll på onsdagar. Idag har jag fått massor gjort på jobbet, det är fasicken en underbar känsla. Typ underskattad..när skrivbordet blir rent, när varor blir uppackade, när man får saker som hängt över en gjort. AAAAAAAAAAAAHHH… vilken känsla!!!

Milo var vaken idag när jag kom hem och det var ljuvligt eftersom jag inte hann att träffa honom i morse. Nu känner vi att det återigen är dax att köra lite ”kur” på honom. Med kur menar jag att vi måste anstränga oss lite igen. Det har blivit mycket somna bredvid i sängen ett tag, vi märker att det inte blir nå bra för resten av natten. Det säger sig ju självt, att helt plötsligt bli flyttad till ett annat ställe gör ju att det blir lite orolig sömn. Och NEJ, vi har fortfarande inte gett upp hoppet om att Milo kommer sova hela nätterna snart. Skam den som ger sig!!! Ikväll protestera vår envisa arga bebis i 45 minuter, det som är skönt med ARG bebis är att han inte är ledsen och känner sig övergiven utan arg för att han inte får som han vill. Vi går in till honom, klappar om och säger godnatt… det gör man sen typ 1794 gånger, tills han somnar. Imorgon kommer det vara över på 10 minuter och på fredag somnar han inom 3 minuter. Så funkar det ungefär… och sen som sagt hoppas vi att han bara fortsätter slaggandet natten igenom. 🙂 Den dagen det händer…. ja gud, vad gör jag då??? Antagligen ligger vaken halva natten för att jag inte vet hur man sover en hel natt?! 🙂

Puss på er hörrni, sov gott så hörs vi! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En dålig uppdaterad blogg bjuder jag på nu…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x