Dior Rouge!!!

Nu har jag då äntligen hittat det! Jag har letat och jag har
provat här i livet och inte hittat det där solpudret/rouget
som är finast! Idag på jobbet hittade jag det.

Jaha då är jag hemma från jobbet igen, idag var en lugnare dag på alla sätt, inte mycket folk i farten då de flesta håller sig inomhus i dessa busvädertider. Sen är det en av de fattigaste dagarna på året då många kommer få sin lön imorn! Så imorn förväntar jag mig sol och köpglada kunder i min butik! CAPICE???!!!
I alla fall, just nu, när man känner sig lilablek, genomskinlig som ett embryo i färgen på sin hud så kan ju en sån schysst solpuder blush vara en jäkla räddning! Själv har jag precis börjat insmörjning av lite brun utan sol, bara en sån svag som ändrar hudens ton lite stegvis. Annars får jag en chock när jag ska ta på mig pumps utan strumpor och bländas av blårandiga knotiga fötter i mina pumps *spyyyr*.

I ansiktet gillar inte jag att använda brun utan sol, mest för att min hud inte mår så bra av det, därför har jag nog i hela mitt liv letat efter ett fint solpuder. Vi började med indianpudret på det gamla goda 80 talet, minns ni det? Det var fasen kolsvart i fejjan på var och varannan ungdom då. Liiiiiiiiiiiiiite för brun alltså. Sen körde man morsans nån från Oriflame minns jag för att med egna pengar sedan köpa ISADORAS absolut rödbrunaste som fanns, det kleta man i hela fejjan och såg sen ut som en clown.

Men vet ni?! Idag hittade jag den där exakta bruna tonen, den exakta konsistensen, och det sjukt snygga etuit. Idag på jobbet… Kikade runt lite när jag skulle kolla DIOR stället, tänkte att ”Faaasen vilken fin brun ton”. Testade och såg ut som en FRESH nyponros med en söt liten bränna. Ååååååååh, så sjukt bra!

Om nån nu är intresserad ska jag kolla exakt nummer och återkomma ifall nu nån annan oxå letat!

Nähä, dax att hoppa i sköna kläder och gosa ner mig med de stora grabbarna och husbandet i soffan. Imorn är det FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAG!!!

Puss♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

I NATT HÄNDE DET!!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x