Han ska söka till IDOL!

Ja, det ni ser här ovanför blir på riktigt inom bara
några dagar. Husbandet ska åka och vara med på
IDOL uttagningen! Det är från början en vadslagning
som nu blir verklighet. Nästa helg bär det av….

Lördag den 8:e maj ska vi köa utanför kulturhuset likt alla andra ”fjortisar”!! 🙂 Det är dax för husbandet att göra det nu, han har nämnt det varje år och i år blir året då han söker. Det började som en vadslagning med en gammal bandkompis. Han skulle göra det om husbandet gjorde det… men ICKE, den andra har bangat vad det verkar men husbandet går ”all in”!

Själv kanske jag tar en kaffe, eller kanske t.o.m en öl medan husbandet köar. Sen ska jag göra kullebyttor eller äta upp min hatt om han går vidare! 🙂 Han har inga som helst förväntningar. Han har skrivit en egen låt som han ställer upp med och gitarren hänger med oxå! 🙂 Det skulle ju vara sjukt kul om han gick vidare… huuuu, jag är redan nervös jag. Inte han… han ska vara bakfull för då är han bäst och inte ett dugg nervös säger han så jag får väl supa ner honom på fredagen då!

Ska bli jättekul och jag hoppas ni får se det på TV sen! 😉 Jag vill i alla fall se det…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon på er. Idag kastade man ny…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x