Jag hinner inte ens raka muffen!

Min nya ljushållare. Alvar Aalto heter designern och gör designen åt IITTALA. Denna
ljushållare fick jag av min kompis Alexandra. Hon är så himla generös, ger bort en sån
bara så huxflux. Älskar såna presenter…. älskar!

Jaja…. jag sitter här och har tagit mig lite tid för min blogg. Jag skulle behöva äta men jag prioriterar faktiskt inte det just nu, jag vill prioritera bloggen!
Har jag nåt viktigt att skriva om då?
Näää…. egentligen inte. Bara mitt liv i största allmänhet. Att jag numera är som alla andra svenssons som stressar till jobbet, jobbar, kommer hem, bränner på käk, slöglor i soffan och så är det en ny dag igen. Fint så, inget konstigt egentligen men jag hinner inget annat? Ska det vara så? Här satt jag nyss på toa och kliade mig under armen, nämen…. va?? Typ en halv cm långa hårstrån under armarna *SPYYYYYR*!!  Jag hinner INGET!!! Jag vill ju träna, umgås, ta en kvällspromenad, gå till lekparken med Milo, bada i badkaret, färga håret, klippa tånaglarna, raka muffen, benen och armarna!!! Säg mig mina vänner? Hur hinner ni med? Hur strukturerar man upp sitt liv så att man hinner NÅT annat än just det jag sysslar med nu? Är det tänkt att helgerna ska vara fulla av sysslor som man inte hinner i veckorna? Men vila då? Det där när man inte gör nånting, bara är….

Alltså fortsätter det såhär kommer jag att förbli fet, jag kommer att ha en hårväxt likt chewbacca och ha en riktig råttfärgad kalufs! Ok…jag gick upp 5 i morse och färgade håret faktiskt. Men på riktigt, är det grejen nu elle???

HILFE!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mmm

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x