Hörni! Har ni tagit er en titt på era ben?…

dsc04320 (MMS)

Hörni! Har ni tagit er en titt på era ben? Själv fick jag lite inspiration efter mitt inlägg om INGEN TID. Idag har jag köpt på mig lite fix. Jag har precis vaxat benen,AJ! Nu är de bara raka under armar,muff och vaxa lite mustasch. Nog för att jag stödjer mustaschkampen men…jag har lite mustaschstrån som är mörka (tror inte jag är ensam) och har haft sen jag var liten. Blev retad av klassens snyggaste kille för de i några dagar,det resulterade i en sönderbränd överläpp pga hårborttagningsmedel som satt för länge! Sen dess vaxar jag;-) Imorn ska jag ha lite egentid,ritsch ratsch… Ni håller väl tummar på lördag?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vi sitter i bilen. Elliot har satt sig i f…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x