IPHONE???

Aaaaaah…. hur snygg är inte den här då?? *blink blink blink*
översänder
jag härmed till min man. Om jag skulle vara den bästa
frun EVER, skulle man kanske få fråga om man
kanske fick en sån här…
ja alltså om man är riktigt snäll, inte sur och
bara glad?!

Vi är en stor familj, med det menar jag en 3 barnsfamilj. I en 3 barnsfamilj finns det inte utrymmen för en massa onödiga saker. Man köper det som behövs, det är inte så att man kan FLÄSKA på med det ena onödiga köpet efter det andra! NOPE… det är förjäkla tråkigt ska jag säga för om jag kunde så skulle jag fan inte ha tid och jobba för allt shoppande!

Men men, även om man är en medelsvensson familj så händer saker med ens mobiltelefon vare sig man vill eller inte. Huxflux häromdagen så drog min front på min mobil. Ja den bara lossna. Jag har kunnat satt dit den igen och den fungerar men då tändes ett litet hopp om att den kanske skulle paja ihop snart. Så att jag bara var tvungen att köpa en ny lur.

Har ni iphone eller känner ni nån som har? Vad tycker ni om den? Jag har läst lite och känner att den är så bred och besitter en jäkla massa jag skulle kunna ha nytta utav. Jag som busspendlar tex skulle säkert kunna göra massor på bussen med den… Kolla fejjan =) Mejla =) Lyssna på musik =) 3 saker som jag knappt har tid med annars.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inspiration Cassandra Rhodin

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x