Coolt till de små!

Finns det nåt så coolt som barnskor. Coola barnskor dessutom.
Typ som dom här skateskorna jag sprang på?
Jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser att bebisar har coola
skor.

Jag sprang på en sida som heter www.skatekids.se! Oh my god vad mycket coolt det fanns där. Allt från coola skatearkepsar till burtonhoodies. Allt för våra små. Nu är skorna i största laget för Milo eftersom de flesta storlekar startar på 28. Han har 20 nu så det är väl ett litet tag kvar kan jag tro… Dock så vet jag var jag ska handla sen när han blir lite större. Finns det nåt coolare med småkillar som är helt klädda i skatearkläder?! Smälter totalt….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lite piggare bebis idag. Så pass att man f…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x