Lägenhet, välling, barn och blåtira!

Nytt nagelgodis minsann! DIOR har ett lack som är sjukt snyggt. Det är mörk mörk vinrött på
gränsen till brun så det nästan skiftar i svart (hängde ni med ;)). DIOR har bara ett som är såhär
mörk vinrött så den är inte svår att hitta ifall ni får för er att skaffa det. Ett enda lager är detta och täcker
ASBRA!!

BARNEN
Här sitter man vid köksbordet, ledig och vaken. Hela familjen sover, vi hämtade Elliot igår då hans pappa skulle på taklagsfest. Thedde sov hemma hos pappa med en kompis, fniss…. känns så kul att han är så stor nu så han liksom klarar sig helt själv. Elliot är fortfarande 2,5 år yngre och vill till mamma om pappa ska bort. Lika glad är jag för det…. hönsmorsan liksom.

VÄLLING
Återkommer till vaken. Milo fick ett smärre spunk vid 5 tiden i morse. Han ville dricka 2!!!!! flaskor välling. Räckte inte med 1 flaska. När han väl lugnade sig så var jag redan för pigg. Blir så trött när det blir såhär. Jag vill ju oxå fetslagga nu när man får. Suck, aja… då får man väl göra det bästa av det hela och göra lite ”nytta” vid datorn.

LÄGENHETEN
Börjar förbereda lite smått för flytten. Imorgon får vi nycklarna till lägenheten och jag får ÄÄNTLIGEN se den. Det var på tiden. Jag har känt mig som en liten unge dagen före julafton i flera dagar nu. Häromdagen tvingade jag husbandet att åka och ställa oss utanför själva huset där lägenheten är. In på gården och in i trapphuset. Sen att lägenheten är en takvåning är en annan sak ;). Känns helt galet att vi tackat JA till en lya jag inte ens sett. Tjejer??? Är inte det de man kallar för TOTALT FÖRTROENDE??? Husbandet har liksom fått ta ett sånt avgörande beslut? Inte för att jag på något sätt förringar *host host* hans smak eller känsla för inredning men jag känner att jag släppt ett STOOOOOOOOOOORT ansvar till husbandet! Han har faktiskt skämtat lite om det och sagt att ”Tänk när jag släpper in ”Lill Hitler” (jag dåra) i lägenheten och du blir asförbannad och undrar VAFAN jag gjort!” Så skrattar han lite efteråt, någonstans märker jag dock en skräck i hans blick. Hehehe…. *tar mig på hakan* vi får väl se hur många blåtiror det blir! 🙂 Nyfiken är jag i alla fall… så jag fan snart spricker!!!!

Nu frukost. Sen kladdkake fika hos våra vänner Åsa & Micke, längesen sist nu. 

Puss och njut av ledig dag! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Eftersom jag fick lite bråttom nu på slute…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x