Loungemöbler och TUMMAR!!Aaaah…drömmer om varma kvällar med såna här möbler på balkan.
Krypa upp nyduschad i morgonrock med en kylande drink i handen.
Huden svider lite efter dagens solande och semestern har bara börjat! 
Det är vad vi är ute efter nu… och ett feeeeeeeeeeeeetstort matsalsbord!

Hörni… jag var in i LYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN igår! Husbandet har varken fått en blåtira eller blivit utskälld. Jag är nämligen KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! Jaaa, alltså åh vad jag tycker om den. Ok, den är gigantisk och vi kommer säkert att tappa bort Milo bland rummen lite då och då men guuuuuud så mysig den är! Milo älskade dessutom och springa på alla ytor när vi var där igår!
Den kommer jag säkerligen inte alls vilja flytta ifrån, jag kommer säkerligen inte vilja leta efter annat heller men, vi har sagt att vi får se hur det går och hur det ser ut ekonomiskt. Håller det att vi bor kvar så kanske vi gör det några år. Men som sagt, vi får se.

Nu när vi ska få tapetsera lite och måla om lite så kommer det bli hur bra som helst. Sen att köket och badrummen inte alls håller samma kvalité som våra badrum gör idag är en annan sak. Men på något sätt överspeglar de ”bra” sakerna allt sånt så att det inte gör något alls. Och som sagt tidigare kommer jag att GO NUTS i badrummen för att få det till nåt annorlunda och bra! 🙂

I helgen ska vi börja rensa ur garaget och förrådet och börja flytta över sånt. Nästa helg flyttar vi in. Känns faktiskt helt galet. Dessutom går jag utbildning i Stockholm måndag till torsdag nästa vecka så jag vet inte när jag ska hinna allt. Kanske får skita i att sova helt nästa vecka, då ska det väl gå??

Nähä… mot konstrotting affären. Här ska fluktas på utemöbler, hittar vi några kanonbilliga på REA kanske vi slår till! 🙂 Längtar till jag får lägga ut lite bilder här från vår lägenhet. 

Njut av dint väder idag hörrni!!!

PS: Idag vill jag att ni håller tummar för en väldigt nära vän till mig. Hon behöver dom då hon ska göra nåt väldigt stort och avgörande idag. Jag hoppas att det går vägen…… tänker på dig S!!!!!!

Njut av fint väder idag nu♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lady GAGA lookalikes!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x