Nu är vi i den NYA LYAN!

Här inne sitter jag nu och bloggar. Jag sitter på en stol med laptopen på
bänken till vänster.

Allt är upp och ner här hemma. Känns konstigt att säga hemma faktiskt. Det känns inte så just nu men det kommer. Inget känns som hemma förrän man är klar. Just nu ser det ut som ett SKÄMT! På riktigt alltså… det är frejer överallt och allt känns som ett enda stort kaos.

Imorgon är en ny dag och då tar vi tag i det hela. Just nu är jag så trött så jag typ vill falla ihop och bara lägga mig på golvet och somna. Vi fick massa hjälp av nära och kära som tur är, annars hade jag väl hållt på än. Det är inte liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite grejer man har, man tror att man har minimalt och enkelt hemma men sen visar det sig att det finns undangömda grejer som skulle räcka till alla invånare i arvidsjaur. Shit vad kämpigt alltså. Men nu är vi i alla fall här.

Milo var lite svår att natta, han känner väl av att nåt inte stämmer. Stora pojkarna är oxå lite förvirrade…. men mamma Nina pratar med sin allra bästa ”lugnande mamma” röst och säger att allt kommer att bli bra så fort vi alla landat och alla pinaler står på sina platser.

Det blir finfint det här…..

Men nu ska jag bädda lite sängar åt de stora grabbsen, ta en bärs och stupa i säng.

Hörs imorn mina hjärta! ♥

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grattis ANNICA! Du vann!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x