Vattkoppor in da house!

Godmorgon världen…..Ja var börjar man? Vilken natt vi haft. Ibland vill det sig inte helt enkelt och man får såna här perioder. Nu är en sån period…

MILO = Vattkoppor. Det har härjat likt en löpeld på dagis och nu har turen landat hos honom. Såg redan i söndags att där var några konstiga prickar, men eftersom myggen anlänt tänkte vi inte så mycket mer på det. Förrän efter dagis igår….. eeeh, nä inga myggbett. Det är vattkoppor. Jag fick det när jag var 17 år. Jag hade vattkoppor i halsen, i ögonen, i underlivet…. ÖVERALLT. Herregud så sjuk jag var, var borta från skolan i en månad. Det blir ju som tur är inte lika allvarligt för de små. Milo kliar lite och är lite gnällig sen har han härjat lite inatt men mycket mer än så är det inte. Dock så VABBAR jag idag, husbandet kan inte på hela veckan då en ur styrkan åkt utomlands. Sen ska ju barn med vattkoppor helst inte vara på dagis.

KATTEN = Ja, miljöbytet för katten har väl gått sådär ska jag säga. Han har jamat från klockan 2 inatt, och det var då han brukade gå ut när vi bodde i huset. Vi har släppt ut honom lite på balkongen men där får han inte vara själv då vi inte köpt något nät till balkongräcket ännu. VI bor 2 våningar upp så ett fall skulle kanske inte vara så bra. Så när katten tystnat för en stund så har Milo satt igång. ZZZZzzzzZZZZZzzzz…..

JAG = Som vanligt och det slår aldrig fel…. jag får inflammation i muskelfästet i bröstet så fort vi renoverar eller flyttar. Det har vart såhär de senaste fem åren och jag vet inte vad det beror på. Det gör vansinnigt ont och man vet knappt hur man ska vara för att det inte ska kännas. Det blir IPREN tuggande, det är ju ganska skönt att kunna göra något när man precis flyttat in menar jag och så är jag halvt invalidiserad. :(((  

TAKET = Ni vet ju att vi hade ett smärre problem i huset med takläcka. Både jag och husbandet ryser på kroppen då vi hör att det överhuvudtaget droppar någonstans. I morse vid frukost hör jag det bekanta ljudet. (((DRIPP DROPP))). Drabbas av panik och letar febrilt efter läckan. Ja men se på fan. En liten takläcka i köket har vi här i hya bostaden. Ämen vafan, förföljer det oss nu eller vad? Det som är skillnad nu är att man lyfter luren och så ringer man bara. TJOPP TJOPP…. rör er hitåt taket läcker och så kan man lägga ner det både mentalt ochj ekonomiskt. I ett hus är man ganska ansvarig… inte så ganska utan helt faktiskt. Det känns skönt… men utan läcka vore ju ännu skönare.

Nähä, nu ska jag ta hand om min prickiga son…. hörs sen!

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

HAHAHAHA….. eeeh. Kolla alla stavfel i i…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x