Här ligger min alldeles underbara prickig…

imag0179 (MMS)

Här ligger min alldeles underbara prickiga bebis nyvaken. Han har sovit ganska långa perioder nu när han varit sjuk, och så är han sådär extra gosig och mammig. Nåt lite kul är att han börjat visa sina bestämda sidor. Som nu när jag skriver detta så försöker han slå bort telefonen, han vill ha ALL uppmärksamhet. Igår tog han tag i min kind riktigt hårt och nöp ordentligt när jag tittade på TV. Look at me mommy! Vårt interner är pakt så all bloggning sker genom telefonen, trist…vill ju visa massa bilder. Husbandet har tagit med det till jobbet men det verkar inte bli helt för det! 🙂 Har dåligt samvete idag…bara för att jag vart så duktig med mat och morgonprommisarna nu..så idag svullnad man en 100 ge chokladkaka. Till lunch blev det ärtsoppa och pannkakor. Kan nån hitta min karaktär??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det här är ett par Lee jeans. Det är mina …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x