Sött som slutar surt!!!

Det sista mysandet ute i trädgården i huset och så tjockkatten oxå!

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Vårt internet är igång…. kan knappt fatta det. Vi har mobilt bredband med en sån liten dosa, den slutade bara funka en dag. Som ni vet skickade jag med det med husbandet, men han har inte haft tid att kolla upp det. Jag ruttna och så tog jag tag i den jävla dosan, böjde till den och VIPS så funkar den. Det ska kvinnor till det mesta 😉

Hörrni, hur handikappad på en skala blir man utan internet. Ok, man har det i luren men det är ju faktiskt inte samma sak, att logga in på internetbanken och sånt är inte bara att göra. Inte heller att lägga in bilder hejvilt. Näää, internet på burken is da shit!!! 😀

Nog med glad, jag behöver ogga lite….

1) Jag PMS:ar som vanligt en gång i månaden. Denna gång känns som den sjunde vågen PMS if you know what i mean??? Fet, finnar och så känner jag att allt är värdelöst. Helst kanske gråta sig lite….

2) Jag har tokvärk i axlar och upp i nacken… troligtvis för att den jävla busschauffören envisas med att köra grönlands vindar i fläkten så fort visaren visar över 0 grader. Det drar så man inte vet hur man ska sitta, jag som då är känslig för drag får ont. Snark vilken jävla gammal kärring man är liksom…. eller så är det nåt annat skit jag fått. Vad vad vad i så fall…

3) TOKHERPES under näsan! Snyggt…. snyggt som fan med en blåsfarm under näsan. Det är ungefär 9 små små blåsor som är vätskefyllda. Gör ont, svider och kliar så det är garanterat herpes. Jättekul… jo tjeeeena. ”Här inne på KICKS är vi fresch. Kanon snygga är vi… synd bara att den där svarthåriga bruttan fått skabb under snoken liksom!” Suck.. vad har jag brist på nudå? Eller är jag vajsing i magen? Eller bara mensdax… det kan bero på årstidsbyte oxå! Man vet liksom inte… det är som med en trisslott, plötsligt så händer det.

4) Milo är inte på humör! Han är lesen och vill ingenting, husbandet har honom nu medan jag lagar mat och bloggar. Jag känner hur det kryper i hela kroppen på mig när man inte vet vad det är. Där kan det oxå vara vad som helst. Övertrött efter första dagen på dagis efter man haft vattkoppor, håller på att bli sjuk igen, eller så kanske han inte vet själv. När allt bara känns olustigt, som för mig just nu!

5) Husbandet spela in en lliten gullig film igår, det var Milo som fick ett nytt lek golfset som han spela järnet med. Jag råkade hamna på den där filmen lite här och där. Tittade på den igår kväll och fick som vanligt en chock när jag såg mig själv! Alltså…. ”Who´s that FLUUUUUUUDKUUUUUUUUUU på filmen???” På riktigt… vilken människa är det där??? Väste till husbandet att ALDRIG visa den för någon! Så idag har jag börjat stenhårt igen. Det går liksom inte och tuta på i halvfart som jag gjort en tid nu. Jag kör LCHF och känner mig som jag brukar första dagen när jag gör det. Hungrig, trött, irriterad och sötsugen. Dock så ger jag fan inte efter…. ska spela upp videojäveln så fort jag tänker sött.

Japp, då har vi gnatat lite då! Fan vad skönt…. lite missvisande med tanke på bilderna är ovan! Ett inlägg som börjar med små pussbilder och en kissemiss förbyttes till det verkliga livet i ett nafs! 😉

OHHH GOOOD, låt mensen komma nu så jag blir människa igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Råka sända lite för tidigt….. men ni …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x