På väg hem från jobbet. Idag blev det lyx….

imag0208 (MMS)

På väg hem från jobbet. Idag blev det lyx…husbandet och Milo kom och mötte.upp idag efter jobbet. Sen belönade jag mig själv med ett litet köp på Gina Tricot. Belöningen får jag för att jag vart så strikt med LCHF hela veckan. Det är bra att göra det så man minns varför man kämpar,kläder är bra då. Jag vill ta upp det här med lightprodukter. Som LCHFare ska man undvika alla lightprodukter! Hela greken går ut på att äta fett, riktigt fett i form av riktigt smör och feta produkter som turkisk youghurt med 10 % fett. Jag har levt på lightprodukter den mesta tiden av mitt liv…det enda det gjort är att göra mig hungrig och sötsugen har jag kommit på. Oxå ännu fetare… Det säger sig själv att man INTE håller sig mätt på ICKE feta produkter om du INTE intar kolhydrater samtidigt. Min kropp och hjärna går i detta nu på fettet, den använder fettet som är lagrat eftersom det inte finns några kolhydrater att använda. SÅ… skit helt i allt som är piggt. Fläska på med fet cream fraiche..fetaste youghurten, nötter, avocado, fågel, lax, ägg, grädde, feta ostar och bacon för att nämna lite. MÄTT är bara förnamnet… …och jag ställde mig på vågen i morse…. -2 kilo sen i MÅNDAGS!!!!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Frukostförslag 1. Turkisk youghurt med cas…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x