LIVET

Junimys! Igår blev det grilla hos Kattis & Beine. Jättetrevligt och super
gott var det. Det här är sommar när den är som bäst!

Vaknar upp till ännu en vacker solig dag. Det gör gott för själen att solen skiner på en varje dag. Hoppas detta håller i sig ett tag. Om inte annat behvöer min genomskinliga kropp få sig ett litet stänk av brunfärg. Jaha, gårdagen blev ju kanske inte riktigt som vi trodde men det slutade trots allt bra. Väl hemma eter jobbet for jag till Kattis och hämtade Milo. Han hade sovit länge och när vi sen plockade upp honom ur vagnen var han rödprickig på HEEEEEELA kroppen. SMå små röda prickar precis överallt. Ringde sjukvårdsrådgivningen för att pejla av läget och dom tyckte vi skulle till akuten eftersom han faktiskt hade några insektsbett som kunde ha gjort honom överkänslig. Tror ni vi blev paffa när vi fick veta att han hade dubbelsidig öroninflammation som orsakat både ögoninflammation och gett honom virusprickar???? Vi har ju inte märkt nånting mer än att han vart lite febrig på nätterna. Han har inte sagt nåt utan lekt på som vanligt och ätit som vanligt. Vårt lilla lilla hjärta som drabbas så jäkla hårt nu? Va??? Vi fick i alla fall ett penicillin (spektramox) som man inte behöver ge så mycket utav och som inte smakar rävgift tydligen. Det förra (kåvepenin) fick man ju hälla litervis  i honom och han var galen och spotta och fräste så fort man närmade sig honom med det! Nu hoppas vi att skiten försvinner, idag är han mycket bättre igen. Inge feber och så är han som vanligt…. som vanligt…. 🙂

NU FÅR DET VÄL RÄCKA MED SJUKDOMAR??????

Idag står det massor på ”ATT GÖRA” listan. Det blir ett besök hos svärisarna som fyllt år bägge två! Det blir tydligen lite grilla och sånt. Som efterrätt sen så köper jag med mig jordgubbar och grädde så även jag får njuta av gottigottgott! Jag måste börja leta efter baktips på nätet… tydligen går det att baka både utan socker och kolhydrater. Kan det bli gott det?? Jag måste i alla fall testa…. Senare drar vi vidare mot parken och sätter oss och njuter en stund. Det är kulturmöte med massa spännande mat och massor av trevligt folk som njuter denna lördag. En jäkligt trevlig tillställning som vi besöker varje år. Elliot skulle ha vart med i karnevalståget som oxå går idag men han fick göra nåt MYCKET ROLIGARE!!! Han fick åka till Strömsholm, en ridtävling och uppvisning i TOP OF THE LINE klassen. Hans pappa har lovat att åka med honom på nåt liknande och idag var det då äntligen dax! Gissa om han flög upp ur bingen i morse? Thedde dömer knattar i fotboll och tjänar sina första riktiga kulor idag. Han var lite nervös men jäkligt stolt! 🙂 Får se om han fått nån galen fotbollsförälder på sig?? 🙂

Nehe.. dax att hoppa i duschen och dra vidare! Hoppas ni får en FAB dag. Det ska vi försöka ha….

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sitter på bussen på väg hem från jobbet. K…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x