Kristaller och dagisgrill!


Idag har vi haft den första lilla avslutningen på dagis. Milo som inte
varit på dagis än då han vart sjuk blev så glad över att träffa alla
kompisar. Lilla tussen… Dom andra små uppträdde innan vi kom
precis så det missade vi tyvärr. Men lite grillad korv och umgänge
hann vi med!

Jaha då har den största i barnaskaran varit med på mammas jobb oxå. Operation dagsverke var det idag och pengarna som skulle tjänas in går till barnen i Haiti. Fint av skolan att göra nåt sånt. THedde som inte planerat det hela vidare värst bra ringde morsan som nödlösning. Satte sig på bussen och kom in till mig och jobbade. Han har verkligen vart SKITDUKTIG idag. Jobbat som en galning och hjälpt flera av våra kunder. Lilla gubben….. han tyckte t.o.m att det var skitskoj! Kul kul….

Efter att vi kom hem efter arbetsdagen så bar det iväg till dagis. Milo, som inte vart på dagis nu på över 1 vecka tyckte nog det var skoj att se alla bekanta ansikten och den bekanta baksidan av dagis med gungor och skoj. Lilla tussen, han har verkligen haft otur som fasen. Fått allt som bara rört sig omkring honom, nu känns det som vi ska boosta lite AD droppar ett tag. Imorgon är han hos gudmor Kattis igen, sen på onsdag är det dags för dagis. Vi hoppas att immnunförsvaret jobbar lite nu.

Själv då…. jodåsååattteeee! Jag har hämtat upp den där härliga kristallsjukan igen! Fick den första gången för 7 år sen på en semester i Finland. Kunde vakna mitt i nätterna av att jag höll på att ramla ur sängen. Kunde absolut inte vända sida utan att greppa tag i nåt eller nån. Jag trodde jag fått hjärntumör och höll på att dö tills vi besökte akuten i Finland där de berättade att detta inte alls var nåt farligt. Det försvann efter några veckor för att återvända efter ytterligare ett par år. Då höll den i sig i 3 månader…. eeeh, sjukskriven och jobbigt som fan var det. Sen har den varit hos mig på korta visiter. Märkte häromdagen att det var dags igen. Jag har lite övningar man ska köra när den kommer så blir man av med det i tid. Jag får oxå undvika vissa huvudrörelser på jobbet, annars kan jag faktiskt ramla omkull! Haha, schysst om kunderna tror att man vart på lite rajraj på lunchen! 🙂 Jag lider inte så mycket av det, inte just nu…. bara när jag vänder mig och ska föna håret på morgon. Då kan det bli lite obehagligt yrsligt. Jaja… mycket ska man vara med om!

Jaha, veckan bjuder på lite allt möjligt. Imorgon bitti ska jag på en morgonkurs som ska bli väldigt intressant!!! Berättar mer om det imorgon. Onsdag jobbar jag långdag, torsdag far jag på regionsmöte till Stockholm för att ha semester på fredag. Grabbarna bus har skolavslkutning och så länge man fortfarande är välkommen tänker jag gå på dom! Snart är det inte ok längre…. 🙂

Nähä, nu ska jag lägg amig på soffan och glo på husbandet som precis öppnat en chipspåse, min favvosort oxå! Är det riktigt schysst mot sin LCHF:ande fru????? 🙂

Puss och ha en fin kväll, norska HOLLYWOODFRUAR nu  ju för fasen!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det ser inte så bra ut för söderling. :( N…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x