Fredag är här!

Är så himla sugen på att tatuera mig igen! Tror faktiskt att jag önska mig en tatuering när jag fyller år
i augusti! Hohooooooo hörde (dom som köper presenter till mig) ni det däääär??? :)))

Ljuvliga fredag är här och med det ljuvligt vädet! SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!! Alltså herregud, ska vi inte få en hel helg med vackert väder nångång? Det är så jäkla deprimerande ju…
Anyway, fy fan den här helgen går inte av för hackor. Fullt upp är bara förnamnet, jag kommer o flänga och fara hela helgen. Ska faktiskt bli skönt med söndag känner jag redan nu då det är enda dagen vi inte har nåt planerat. Ikväll far vi till sthlm…. avtackning väninna som hittat kärleken på annan ort. Tänk va? Så lätt hänt är det att bli av med vänner. En karlslok kommer glidande och sveper med sig tjejer till höger och vänster. Men härligt på nåt sätt ändå känner jag. Kärleken är förjäkla stark alltså, det vet jag ju själv. Blir man förälskad är det liksom GYNATT, man är medsvept vare sig man vill eller inte. 🙂

Jaha, nu hör jag att Milobebis vaknar. Känner hur jag blir alldeles varm inombords. Nåt som är jäkligt fint och höra är ens barn börja småprata på morgonen. Se deras nyvakna ögon och så är dom sådär härligt morgonmosiga i hela ansiktet. Aaaahhhh…

Nähä, dax att ta itu med den här dagen. Hoppas ni får en fin helg därute.

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Är det de här som är service??? :) Den här…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x