TACK

TACK snälla ni för underbar feedback i det förra inlägget. Ni är väl för goa och generösa….. Plötsligt känns det som det faktiskt betyder nåt att jag bloggar. Att det skulle fattas nåt för någon där ute kunde man väl kanske inte tänka sig när jag skrev inlägget.

Jag står fortfarande fast vid mina funderingar men tänker inte låta bloggen dö under tiden. Jag tänker fortsätta tills jag bestämt mig för hur det blir. Kan erkänna att NI där ute gav mig lite ny energi att fortsätta. Det trodde jag kanske inte när jag skrev inlägget.

Många utav er har rätt. Man kan låsa bloggen och fortsätta vara öppen sen MÅSTE man inte skriva varje dag. Men för mig är det viktigt. Jag mår uppriktigt lite kasst när jag vet att jag inte uppdaterat på en dag. Det är det som är kruxet litegrand…….. Jag tror att allt detta speglar sig lite i den personen jag är. Jag har väldigt höga krav på mig själv när det kommer till det mesta. Jag vill göra allt bra, inte halvdannt för det får mig att bli frustrerad och lite besviken på mig själv. Jag jobbar på det här ska ni veta, jag utvecklas hela tiden och hoppas att jag liksom får fason på såna här saker…. så småningom. Vi blir nog aldrig fullärda med oss själva, man lär sig nåt nytt om sig hela tiden. Det som är grejen är att kunna förvalta” sina egenskaper. Göra nåt bra av det hela. Som att inte vända det till nåt negativt…

HÅHÅÅÅJAJAAAA vad jag svamlar igen. Hälften av er fattar väl nada, några av er förstår precis! =)

Kände att jag behövde TACKA er. Fan, det värmde otroligt detta… FINA MÄNNISKOR det finns därute!

Puss så länge!

TACK alla snälla snälla bloggvänner för underbar feedback på mitt sista inlägg. Jag kände att jag fick massor av energi

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur gör jag???

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x