Vaccination!

En lite äldre bild på mig och Milobebis, gud vad han har vuxit när
man ser honom såhär. Helt otroligt…..

Usch idag är en sån där dag som man bara vill ha överstökad. Milobebis ska ta vaccination idag, 18 månaders vaccinationen. Det ska oxå göras kontroll, 18 månaders kontroll. Även om inte jag ska närvara så kommer jag känna det i hela kroppen. Han hatar och ta spruta… vem gillar det kan man undra? Sen kommer han att bli sjuk oxå, han kommer få feber och bli riktigt hängig ett par dagar. Det blir han alltid. Vi har redan förberett oss här hemma. Men man kan ju alltid hoppas att det är annorlunda denna gång.

Husbandet sköter vaccinationen idag. Jag gjorde dom första 18 månaderna så nu får han ta över! 😉 På nåt sätt är man glad att slippa vara med men sen säger ju mammahjärtat något helt annat. Man vill ju finnas där när det gör ont och man blir ledsen. Men husbandet fixar det där galant, han är ju en superpappa och då fixar man allt ju!

Nu hör jag hur Milo börjar snacka pippi i sovrummet. Han slår upp ögonen och börjar snacka pippi det första han gör liksom. Kan ju bero på att vi har fiskmåsar stora som flygplan utanför fönstrena… 🙂

Ha en bra dag hörni!

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vårt hem just nu!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x