Milobebis ritar. Ja, man kan rita fast man…

imag0251 (MMS)

Milobebis ritar. Ja, man kan rita fast man är sjuk…. japp, sjuk igen, du hörde helt rätt. Dock så tycker vi att det varit värsta lyxet några veckor nu, frisk ett par veckor i sträck har ju knappt hänt liksom. Men, det är sprutan. 18 månaders sprutan som gör det. Levande virus i sprutan gör att det tar typ en vecka att ”känna av” den. OCH det gjorde han, vi trodde han kanske skulle slippa men NOPE!!! Anyway så går allt så fort med milo nu. Alltså han pratar liksom litegrand. Ord han säger: Brumbrumbil – Buss – Pippi – Åka bil – Boll – Traktor (låter mer som kakko men i alla fall) – Tutte – cykel (sikke) – Blöja – Bada. Han kan alla våra namn oxå….sen försöker han sig på massa mer och blir fly förbannad när jag inte fattar. Tussen…. Åååh, han är i en sån tokmysig ålder nu. Han skrattar när andra skrattar, så kan han ligga i sängen på kvällen o jola och så skrattar han för sig själv. Han ger mig kramar och pussar när man vill ha det. Han förstår massor när jag pratar….. Dagis funkar skitbra och dom säger att han är urgullig och en jättesnäll pojke. Vår lilla lilla bebis vad vi ÄLSKAR dig.. Häromdagen bajsade han en stoooor bajskorv på golvet. Husbandet trodde han tappa nåt, det var ju lite rätt….han tappa ju8 ur sig en bajskorv. Det är nästan så man blev stolt. En RIKTIG bajskorv liksom…ingen amningssörja eller barnpure diarré, en äkta stor korv och det var första gången det hände (absolut inte sista). Det e vår grabb det. 😉 ÄLSKAR DIG ÄLSKADE BAJSKORVSUNGE!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skitkul bild kan man tycka, en bild på vår…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x