Partajbilder!

Partybilder från FALKÖPING.

Ääääääntligen då så funkar datorn och internet, kommer inte ihåg sist jag satt här och kunde skriva till er utan att sitta på en lur med touchknappar som skriver så galna saker så det är inte klokt.

Ja, Falköping bjöd på en härlig tjejsemester med allt vad det innebär. Gapskratt, djupa diskussioner, fest, sol och bad, goda middagar och gott att dricka. Som ni ser på sista bilden lärde Maria mig hur man skulle dricka shots utan att nudda den med händerna. MINTTU shots :))) Vi var verkligen mogna….. 🙂 Jaja, vi är småbarnsmorsor båda två och när man äntligen får till en fest så kan det bli väldigt SKÖÖÖJ!

Hörrni, ok… jag SKAAAA inte klaga men asså??? I´m melting…. vad är det som händer. Har vi fått smaka på värmen nu oxå, precis som vi fick smaka på en vinter utan dess like. Allt är kanon men med en bebis i familjen är det kanske inte riktigt sådär SKITKUL när han oxå känner att han smälter bort. För att inte tala om våra projekt ”KORSDRAAAAAAAAAAAAAG” på kvällarna när alla barn ska sova. Jag vill INTE att värmen försvinner, däremot kan det va jäkligt GÖTT med en temp som vi alla fixar lite bättre. Men sen sitter jag väl här och gnäller när det bara regnar och är skitkallt så jag ska fan hålla käften på mig nu tror jag!

Nu ska jag sätta igång med min fisksoppa… min sjukt goda fisksoppa. Man måste komma ihåg att äta även om det kanske inte är det första man tänker på i den här värmen. Eller vafan snackar jag om? Jag vill ALLTID äta, spelar ingen roll… jag bryr mig varken om värme eller andra saker. Mat vill jag alltid ha… men ni mina vänner måste oxå komma ihåg att äta! 🙂

På återseende…

PUSS ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tror ni jag fick skrattattack i morse när …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x