Är jag allergisk?

Godmorgon puppor!
Jag börjar dagen med att faktiskt på allvar undra om jag är allergisk?
Har ju haft en period nu med kliande i ETT öga, nästappa/rinna på
morgnarna och en del ATJOOOO!

Det är kanske inte konstigt att jag undrar. Jag har haft ETT öga som kliat så jag knappt kunnat ha lins i det ögat, det har kliat både i och liksom i ögonfranskanten, ibland har det andra oxå kliat. På morgnarna är jag mer eller mindre snuvig. Jag nyser en del oxå utan att liksom bli förkyld på riktigt! Det här med ögonen försvinner emellanåt för att ibland komma tillbaka och klia som helvetet själv. Sen känns huden kring ögonen nästan tunn, jag får liksom ont i huden till slut.

Är man allergisk då? Pollenallergisk? Å vadå, blir man det bara sådär huxflux, jag antar det! 🙁 Gjorde ett test på den

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tittut i bilen….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x