Vår katt… TOXY!

Vår katt har ju numera börjat leka, titta vad jag hittade i badrummet?

Ni minns väl att jag hade lite strul med katten då vi skulle flytta, vi visste inte hur vi skulle göra med honom. Läste runt på internet och läste om katter som varit ute/innekatter som blivit bara innekatter. Oftast har det med åldern att göra. Hade vår katt varit 10 år och alltid fått vara ute så hade det säkert inte varit någon höjdare att flytta till en lägenhet. Nu är ju vår katt fortfarande relativt ”liten” och det var en chansning att ta honom till lägenheten.

Vet ni? Det funkar faktiskt jättebra, han var lite orolig och rädd första veckan men så fort vi började jobba efter helgen vi flyttade in märkte vi att han gått omkring här hemma och lärt känna ytorna. Han har gått på lådan klockrent, annars brukar ju det kunna vara ett tecken på att de inte trivs. Han har börjat leka, som en tok. Han lekte aldrig när han var utekatt, i alla fall inte inne. Nu leker han med små bollar, leksaker och toapapper som ni ser här ovan. Inte så kul när han typ demolerat en hel rulle till oigenkännlighet, men jag skiter i det, jag låter honom leka eftersom han behvöer stimulansen. Han sover en hel del, men katter sover ju sjukt mycket. Dom lär ju nästan sova 2/3 av sitt liv. Han går fritt ute på balkongen, vi har balkongdörren öppen på dagarna när vi inte är hemma. Då ligger han o slaggar där i utemöblerna och har det gott.

Sååå, för oss funkade det jättebra att ta med honom till lägenheten. Vi hade säkert tur…. en och annan toarulle går åt men det är det värt! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

YOUTUBE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x