Jogging och ”ballen”!

Godmorgon PUPPOR! Svettiga Siv här igen….

…. denna gång av jogging faktiskt, inte av sol. Jag har vart ute på en tur i spåret och rensat ur knopp & kropp! Jag går och väntar på min mens oxå och kände att jag skulle skynda på den lite. Fasicken, man blir ju inte folk förrän den behagar dyka upp. Jogging brukar vara bra medicin för det.

Nog är det LIIIIITE läskigt att jogga ute i spåret alldeles ensam halv 7 på morgonen. Det knakar och brakar i skogen typ hela tiden och man mer eller mindre skiter på sig när man hör det precis i närheten av en själv. Jag tog inte med mig lurarna men ska nog göra det nästa gång, annars blir det så jobbigt. Jag springer automatiskt mycket fortare när jag är rädd och då blir det olidligt att palla ända fram, fast det gjorde jag tammetusan idag! STOLT!! 🙂 Sen avslutade jag med plankan där på gräsmattan i solen. Daggigt i gräset, solen värmer, svetten rinner och man känner att man rensat ur. A HALLELUJA MOMENT kan jag säga!

Jaha, nähä…. klura på att hoppa in i duschen, sen göra frukost och avnjuta den på balkongen. Jag fixade där oxå igår. Jag är i ett fixarstim nu när jag äntligen hinner med litegrand. Var och köpte lite nya blommor och en tjua fick följa med oxå!

Köpte som sagt lite blomster och en tuja att smycka ”ballen” med.
Jättehemtrevligt och mysigt blev det, känns som en uteplats mer än
en balkong. Grodan köpte Elliot till mig på Fjäderholmarna. Han fick
sin egna plats mitt i tujan.

Myspys balkongen som jag bara ÄLSKAR! Den är så rymlig oxå så det känns aldrig trångt att sitta där hur många
vi än är. Det är jättemysigt att duka upp frukost, ta ut Milobebis stol och så sitter vi där och småpratar. Han sitter och tittar på alla pippisar och flugor som fladdrar förbi.

Nää, nu en välbehövligt dusch innan husbandet drar till jobbet. Njut av solen om ni ser den, här lyser den i alla fall ♥♥♥ Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Det stora MATRUMMET!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x