FUCKING morning!

”Morgonstund har guld i mund”…. sägs det ju!

Vet inte om den här morgonen riktigt hamnar i facket för guld!

* Sovit som en jääääkla kratta, somnade kl 03. Vaknat 47 ggr sedan dess. Mensdax gör mig till en varulv så att jag omöjligt kan somna på kvällen. Nytt fenomen sen man blev äldre. Skitkul! NOOOOOOOT!!

* Det första jag känner när jag kommer upp och kommer in i hallen (utanför toan där katten har sin låda) är att katten gjort en av sina vidrigast luktande nr 2:or i kattlådan. Kanon att han går på lådan och att allt funkar bra. Men allt var ju lite bättre när han inte ens hade en kattlåda inne. Dessutom skiter han fan högar stora som hundhögar! UÄÄÄÄK *spyyyyr*…. inte så kul att ta rätt på när man precis slagit upp ögonen. Härligt oxå att dom tammefan ska krafsa i lådjäveln i en kvart efteråt för att ”släta” över skiten. Detta medför kattsand på heeeela golvet. Jättekul att trampa runt i.

* Huvudvärk och mensvärk från helvetet! Jag som trodde att jag skulle slippa mensvärk efter jag fött Milo (har nämligen knappt haft det sen honom), MEN just nu idag, när Milo är 19 månader och 18 dagar så satte menvärken FROM HELL in. WHATS UP MED DET???? Km kroppjäveln på att ”Just ja, mensvärk var det. Nu är du fit for fight att få känna på hur det är vara kvinna på riktigt igen”. Detta påminde mig om hur treeeevligt det är att vara kvinna. Känner mig som en blåsfisk…magen putar som helvetet, värker ända ner i benen så jag nästan känner mig svullen om låren, vätskefylld, brösten värken ända in i själen, hyn åt helvete… ja YOU NAME IT!

Nä, tror jag stannar där. Ska koka en stor kopp med kaffe och bränna på en fet jävla omelett, till efterätt sväljer jag ner IPREN modell stor och drar täcket över huvudet. Återkommer när det börjar ljusna igen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När DINO bilen fastnade!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x