Bilder som inte borde vara…

Det här med FACEBOOOOOOOOOOOOOOK???
Kan vi prata om det lite? Eller, jag tänker prata om det. Jag är relativt aktiv på fejjan, jag gör mina statusuppdateringar titt som tätt och kan ärligt säga att det är en av sidorna jag kollar först på morgonen när jag vaknar. Liksom på väg till toan så klickar jag på den sidan i min lur. Läser de senaste uppdateringarna när jag sitter där och kissar. Efter att husbandet fixade en ny modern lur till mig så har allt blivit helt klart mycket lättare. Jag klickar bara snabbt på Fejjan ikonen så är jag ute. Lätt lätt, plättlätt! När jag började jobba så var det en riktigt skön grej att ha i luren under tiden jag pendlar, ca 1 timme fram och tillbaka till jobbet. Jag hinner mejla, kolla fejjan och ibland blogga på bussen, bra så.

Husbandet var en stark motståndare mot Fejjan. Han tyckte det var skiiit… löjligt typ. Jag tyckte/tycker det var/är kul. Jag har koll på mina vänner, t.o.m finska släktingar uppe i lappland. Det är härligt. Efter 35 år har jag äntligen mer kontakt med dom än jag nånsin haft. HÄRLIGT!

Husbandet märkte att han ju blev lite utanför alla händelser. Jag berättade det senaste för honom och han insåg att Fejjan nog var något bra i alla fall. Han är numera GALEN i fejjan. Ni vet som man var i början. Man ville vara på Fejjan hela tiden, kolla vad som hände, skratta gott åt andras finurliga statusuppdateringar….

Nåt husbandet kanske inte visste var att man kollar bilderna NOOOOGA innan man lägger ut dom på Fejjan. Till saken hör är att husbandet är väääääldigt duktig på att lägga ut bilder. Var vi än är, vad vi än gör. Jag tror att jag glömde säga till honom vilka bilder som är OK att lägga ut och vilka som INTE är OK! Ja, det var helt klart en miss….  Jag kanske inte vill att en bild som inte är så smaklig ska ligga där. Nää, det vill jag inte. Jag bjuckar jäkligt mycket på mig själv härinne, JEPP! Men på Fejjan är det annat på nåt sätt, eller fan… nej inte annat men jag kanske inte väljer att lägga ut en tjockis-bild på mig för att det inte känns kul.

MEN, eftersom jag är ärlig härinne och bjuckar på mig själv kan ni få se ¨på några:

Hon i långklänningen till höger på bild är jag. Hon som ser ut att vara i sjunde månaden. Här vägde jag rätt saftigt fortfarande. Hade inga hålla in trosor på mig osv. Bilden tror jag egentligen är tagen av någon annan… men i alla fall! 🙂 Klänningen blååååser så där fantastiskt mot mig oxå så magen riktigt syns tydligt. 🙂

width=320

Eeeeeh….näääää…. han tvingade mig!

width=240

Skulle inte ha legat på fejjan…. näää!

width=240

…inte den här heller…… han knäpper
och knäpper och jag vet ingenting!

width=720

I soffan… helt omedveten, både jag och Milo!

width=320

Bajamaja på festival…. eeeh, nä!

width=640

Slutligen en bild på min mamma. Ja, hon ser alltså inte ut såhär som ni vet utan husbandet har en app i sin lur som gör såhär kul. Ok, jag erkänner att jag skrattat gott åt detta men… hahahahaha… ok jag skrattar igen. Men inte på fejjan va husbandet???? :)))

Nu ska jag återgå till det jag höll på med. Ta en kall på balkongen. Vi sitter och njuter av att silen visar sig igen och att husbandet gått på semester igen. Han har 3 veckor framför sig…jag har 2. På måndag far vi till Öland. Klurar på att ringa Cian och se om vi kanske kan ses! 🙂
Hörrni…. puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SIXX AM

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x